Aanmelden infomiddag OAMKB


  

INFORMATIEMIDDAG

 4 februari 17:00 te EdeInformatiemiddag OAMKB

Benieuwd naar hoe jij als financial professional binnen zeer korte tijd een succesvol finance-kantoor kunt opzetten? Kom dan naar deze (gratis) informatiemiddag en luister naar oprichtster Pascale Petiet en hoe zij met haar landelijke samenwerkingsorganisatie OAMKB jou hierin kan ondersteunen. 

Richard van Doesburg

Ondernemer

 "Ik beveel het iedereen aan!"

Op uitnodiging van Ezra van Dam (eigenaar: Succesvol Eigen Bedrijf) heb ik deelgenomen aan de informatiebijeenkomst van OAMKB. Op deze avond werd uitvoerig uiteengezet wat de formule inhield en waar kansen en voordelen liggen. Een erg sterk onderdeel van deze formule is externe communicatie, marketing, sales, permanente educatie, netwerkontwikkeling maar ook persoonlijke ontwikkeling.

Al met al een goede maar vooral leerzame bijeenkomst.

Ondanks mijn eigen ontwikkelingen op kantoor, heeft Ezra mij weten te overtuigen om een sessie van OAMKB bij te wonen, hetgeen zoals gezegd een leerzame en gezellige bijeenkomst is geweest. Ik zou zo’n bijeenkomst zeker ook andere financials aanbevelen.

Inloopmiddag speciaal voor: 

  • Boekhouders
  • Controllers
  • Administrateurs
  • Accountants
  • Bewindvoerders
  • Financial professionals
Eenieder die meer wilt weten over de voordelen van aansluiten bij de OAMKB-franchise. Voor ondernemers die een succesvolle onderneming willen opbouwen in finance. 

Financial professionals

Pascale Petiet

Pascale is gegroeid van accountant tot franchisegever en geeft leiding aan 70 financekantoren verspreid door het hele land. Ze biedt financiële talenten de mogelijkheid aan te sluiten bij haar succesformule OAMKB. Tijdens de kennissessie legt ze uit hoe je met een eigen finance kantoor bij OAMKB ondersteund wordt om succesvol ondernemer te worden. 

Informatiemiddag

Maandag

4 feb. '19

17:00

Marcel van Os

Zzp'er

"Een verhelderende avond"

In september heb ik op maandagavond de inloopsessie van OAMKB bezocht. Op inspirerende wijze heeft Pascale haar succesvolle formule uitgelegd en daarbij op een leuke en laagdrempelige manier alle aanwezigen actief betrokken bij de sessie. Ik vond het een verhelderende avond. Voor mij is OAMKB veel meer dan een franchise formule, het komt in mijn ogen vooral over als een prettige manier van samenwerken. Uitermate geschikt voor een beginnende ondernemer op financieel gebied, die vooral geïnteresseerd is in dienstverlening aan het MKB.

Minimale Cookies