arrow_drop_up arrow_drop_down

"Samenwerken is het Nieuwe Ondernemen"

Ontdek je mogelijkheden bij onze succesformules

6

maanden benodigd om 

winstgevend te zijn in franchise

7,51%

groei van franchise in Nederland

(0,2% sneller dan totale economie)

80-150k

gemiddelde netto winst 

per franchisenemer per jaar

Wat zijn samenwerkingsformules?

Samenwerkingsformules helpen mensen een succesvolle onderneming opbouwen. Aansluiten is heel verstandig. Enkele grote voordelen zijn o.a.:

  • Lift mee met de opgebouwde naamsbekendheid
  • Ontvang training, stage en alle know-how
  • Geniet van lucratieve inkoopvoordelen 
  • Word ontzorgd in marketing en administratie

De Keukenvernieuwers

Als zelfstandig Keukenvernieuwer maak je iedere dag klanten blij door hun geliefde keuken compleet te vernieuwen. Dit begint met een adviesgesprek bij de mensen thuis. Daar laat je zien dat er veel meer mogelijk is dan vaak wordt gedacht. Vervolgens bestel je alle gewenste materialen en inbouwapparatuur bij het hoofdkantoor en zij leveren dit ook netjes af bij jouw klant. De dag erop verzorg jij de montage!

Fit20

Als ondernemer één of meerdere studio's openen waar je jouw klanten (met een druk bestaan) begeleidt om fit te blijven. 

En dit door slechts 20 minuten te sporten per week! 

Dankzij een unieke methodiek en jouw intensieve begeleiding kunnen jouw klanten hun gestelde doelen behalen. Dit gaat gepaard met het gemak dat zij zich niet hoeven om te kleden, want er wordt gesport in een coole ruimte. 

Effectief en innoverend ondernemen in de sport!

Expense Reduction Analysts

Als zelfstandig partner bij ERA help jij jouw klanten: directeuren, CEO's en CFO's, om jaarlijks meer winst over te houden dankzij slimme kostenanalyses en inkoopregelingen.

 Met behulp van het wereldwijde ERA netwerk, bestaande uit 750 professionals op gebied van kostenbesparingen verspreid over 30 landen, lukt het jou om nieuwe wegen te vinden om de inkooplast van jouw klant efficiënter in te richten. Hierdoor blijft er structureel meer winst over voor de klant én voor jou!

Een franchise organisatie moet aan bepaalde criteria voldoen alvorens Succesvol Eigen Bedrijf overgaat tot samenwerking. 

Wij willen jou namelijk kunnen garanderen dat je bij ieder van onze partners vrijwel zeker succesvol zult worden.

Door zeer selectief te zijn genieten starters via SEB van een ongekend hoog slagingspercentage, namelijk 97,3%.

OAMKB

Met jouw eigen OAMKB finance kantoor help jij jouw klanten met de automatisering van hun administratie. Hierdoor verloopt hun boekhouding sneller en worden er minder fouten gemaakt. Er komt nu ook meer tijd vrij om jouw klanten écht van dienst te kunnen zijn door hen persoonlijk te begeleiden en te helpen met hun vraagstukken omtrent financiën. Ze zullen je zien als hun vertrouwde partner en dé financial professional. 

De Aanbouw Expert

Als zelfstandig Aanbouw Expert help jij mensen in jouw regio met de uitbreiding van hun woongenot. Middels een unieke rekentool bereken jij de prijs van de aanbouw in bijzijn van de klant. Met een simpele tool geef je de klant direct een 3D voorbeeld van het eindresultaat. Vervolgens coördineer jij alle werkzaamheden van heipaal tot stucwerk, totdat jouw klant volledig tevreden is met hun prachtige, extra woonruimte.

"Goede samenwerkingsformules stellen het succes van 

de bij hun aangesloten ondernemers als voornaamste prioriteit"

Een kleine selectie van onze referenties. 

25+ (internationale) franchiseformules in totaal.

Referenties 30 jaar Henk van Dam

De reputatie van franchise.

De ruim 800 samenwerkingsorganisaties in Nederland zijn (helaas) niet allen succesformules. Zoals in alle sectoren, zijn er ook in franchise enkele organisaties waarvan de bedrijfsvoering of doelstelling twijfelachtig is. Zeer spijtig, want dit stelt franchise zo nu en dan (onterecht) in een kwaad daglicht. Het franchisemodel is juíst bedacht om door middel van eerlijke en transparante afspraken 2 partijen met elkaar te verbinden die door samen te werken beide zeer succesvol worden. 

Succesvol Eigen Bedrijf zal haar diensten nooit aanbieden aan organisaties die het franchisemodel verkeerd inzetten voor eigen gewin.

Begeleiding voor de franchisegever.

Soms ontbreekt het een franchisegever aan benodigde ervaring om van zijn of haar franchiseformule een succes te maken. Het ligt in dit geval niet aan de formule, ofwel het concept, maar er is gebrek aan kennis. Deze organisaties kunnen wij helpen een topformule te worden. Een combinatie van groepstrainingen en persoonlijk advies kan een wereld van verschil maken voor een franchise organisatie. Met Succesvol Eigen Bedrijf aan de zijde, kan het voor ondernemers alsnog heel verstandig zijn om tijdig bij deze franchiseformules aan te sluiten. 

Topformules; gegarandeerd succes!

Er bestaan gelukkig ook nog steeds top franchiseformules, waar franchisenemers die zich aansluiten binnen de kortste tijd een zeer succesvol eigen bedrijf kunnen opbouwen. Al bijna 30 jaar selecteren wij uitlsuitend deze succesformules om mee samen te werken. We hebben voor ruim 25 (internationale) formules meer dan 500 ondernemers geworven waarvan 97,3% succesvol is geworden. Een ongekend hoog slagingspercentage. Van sommige formules wilden we ook weer graag afscheid nemen, maar bij de meeste hebben we onze doelstellingen behaald. Onze huidige partners zijn allen zeer goede en betrouwbare samenwerkingsformules, waarbij eenieder die aansluit (en door ons geschikt is bevonden) op een zeer veilige manier succesvol ondernemer kan worden. 

Minimale Cookies