arrow_drop_up arrow_drop_down

VEILIG ONDERNEMEN? 

Start nu jouw succesvol eigen bedrijf

Video Aspect Ratio: 4:1

VEILIG ONDERNEMEN?

Start nu jouw succesvol eigen bedrijf

LIVE webinars ondernemen & franchise

Persoonlijke begeleiding & training

Deze website is voor jou bedoeld indien je..

  • Overweegt een eigen bedrijf te starten 
  • Op de meest veilige manier wilt ondernemen 
  • Verzekerd wilt zijn van een hoge slagingskans 
  • Als zzp'er meer winst & stabiliteit zoekt voor je bedrijf
  • Openstaat voor nieuwe zakelijke kansen
  • Benieuwd bent naar de (financiële) voordelen van ondernemen in samenwerkingsverband c.q. franchise
Wat is franchise?
Een ander woord voor samenwerken. Jij schrijft je in bij de Kamer van Koophandel en tekent een samenwerkingsovereenkomst met een bewezen franchiseformule. Je bouwt mee aan de landelijke naamsbekendheid van deze organisatie en profiteert hier financieel van als zelfstandig ondernemer. Een win - win situatie dus!
Waarom betaal je een entreefee?

Goede franchiseformules, zoals degenen waar wij mee samenwerken, zijn al jaren zeer succesvol. Door je bedrijf te starten onder hun goede naam ben je vrijwel verzekerd dat je zult slagen. Je leert immers het geheim van de smid en wordt getraind in wat je wel en niet moet doen om van jouw bedrijf een groot succes te maken. De entreefee is dus als het ware het kaartje om op een rijdende trein te stappen die jou brengt waar je als ondernemer wilt uitkomen.

Waarom geven jullie webinars?
Je bent waarschijnlijk nog niet heel bekend met franchise. Wist je bijvoorbeeld dat de franchisebranche sneller groeit dan de totale Nederlandse economie? En dat franchise-ondernemers sneller succesvol worden dan ondernemers die het avontuur alleen aangaan? Tijdens onze live webinars leggen wij uit wat vooral de financiële voordelen zijn van ondernemen in samenwerkingsverband.
Wat is een eerlijke servicefee?
In franchise neemt de franchisegever enkele taken van jou over die horen bij ondernemerschap. Bijvoorbeeld klantwerving, online zichtbaarheid, administratie en de collectieve inkoop. Er is vaak een heel team op het hoofdkantoor aan het werk dat jou hierin ondersteund. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat iedere aangesloten ondernemer een maandelijkse bijdrage levert aan de formule. Hoe hoog deze bijdrage mag zijn hangt af van wat er tegenover staat. Oftewel, de hoogte van de bijdrage moet in verhouding staan tot de mate van ontzorging (of winst) die het jou oplevert!
Wanneer moet ik langskomen?
Als je wilt weten waar zakelijke kansen liggen en wat de mogelijkheden zijn in jouw regio, dan kun je een 1 op 1 afspraak met ons inplannen. We lichten jou en eventueel je partner in over de formule waarin je geïnteresseerd bent. We geven eerlijk advies of een samenwerking in jullie situatie een slimme keuze is. Het bekijken van een online webinar over de formule is ook een goede eerste stap. Aan de hand daarvan kun je beslissen of je langskomt voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
Waarom kan ik beter samenwerken?

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 72% van alle startende ondernemers in Nederland binnen 3 tot 5 jaar mislukt. Dat is enorm veel! Echter, zodra jij jouw bedrijf opstart bij één van onze partners biedt dit een slagingskans van wel 97,3%. Hoe dit kan? Er zijn 5 belangrijke redenen die we uitleggen tijdens onze webinars. Eén daarvan is dat je gaat samenwerken met een partij die gebaat is bij jouw succes. De franchisegever stelt derhalve alles ter beschikking om jou te laten slagen. Jouw succes is immers zijn succes. 

Recent gestarte ondernemers

Robin Banen nieuwe franchise ondernemer
Robin 2020 gestart
Dave van Beek nieuwe franchise ondernemer
Dave 2020 gestart
Henny Zumbrink nieuwe franchise ondernemer
Henny 2020 gestart
Koen van Domburg nieuwe franchise ondernemer
Robin 2020 gestart
Rob van het Hof nieuwe ondernemer
Dave 2020 gestart
Andre van der Leek nieuwe ondernemer
Henny 2020 gestart
Koen van Domburg nieuwe franchise ondernemer
Koen 2020 gestart
Rob 2019 gestart
Steven 2019 gestart
Alex 2018 gestart
Erik 2018 gestart
Michel 2018 gestart
Martin 2019 gestart
John 2019 gestart
Julio 2019 gestart

Ton 2019 gestart

Bram 2018 gestart
Collin 2017 gestart

Eerstvolgende webinar

Woe 17 maart

Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Minimale Cookies