arrow_drop_up arrow_drop_down

Succesvol Eigen Bedrijf

Ezra D. van Dam

Ezra's carrière begon in Sicilië (Italië) waar hij twee jaar werkte voor een non-profit organisatie. Eenmaal terug in Nederland werd hij op 22-jarige leeftijd ondernemer. Na 8,5 jaar verkocht hij al zijn aandelen in dit bedrijf en  werd hij partner bij HVD Werving, Selectie & Advies. Succesvol Eigen Bedrijf is zijn initiatief dat hieruit voortvloeide. Ezra kan als relatief jonge ondernemer met ruim tien 'vliegjaren' onder zijn vleugels exact vertellen waar startende ondernemers vandaag de dag op moeten letten bij de opstart van hun eigen onderneming. Ook weet hij precies welke financiële voordelen ondernemen in samenwerkingsverband (franchise) kan bieden ten opzichte van solo ondernemerschap.

Linkedin/ezravandam

Henk van Dam

Henk is zelf tweemaal franchisegever geweest. Één van Henk's bedrijven was 4 jaar op rij de snelstgroeiende franchiseformule van Nederland. Daarnaast begon Henk een werving & selectiebureau gespecialiseerd in franchise. Hij was hierin zeer succesvol en heeft honderden mannen én vrouwen geholpen hun bedrijf groot te maken door samen te werken met bekende landelijke franchiseformules. Tussentijds heeft Henk zich ook nog acht jaar vrijwillig ingezet als loopbaan- en carrièrecoach waarbij hij mensen trainde zichzelf 'naar waarde te verkopen'.


Linkedin/henkvandam

Tessa W. van Dam - de Kock

Tessa is Ezra's steun en toeverlaat en draagt haar steentje bij in zijn Succesvol Eigen Bedrijf. Tessa is opgegroeid met franchise en zeer bekend met het geweldige businessmodel. Haar vader is namelijk al ruim 30 jaar in bezit van een multi-unit franchise. Daarnaast is ze eigenares van Dansstudio24 en een enorm gedreven en gepassioneerde onderneemster. Samen met Ezra voedt ze haar drie kinderen op; één jongen (6) en twee meisjes (9 & 4).  


Frontdesk: 0345 755 300

Missie Visie

Ons primaire doel is objectieve voorlichting geven over ondernemerschap. 

We tonen graag alle opties voor succesvol ondernemen, waarbij ondernemerschap in samenwerkingsverband (franchise) het veiligst is. Samenwerken is hét belangrijkste ingrediënt voor succes. Samen kom je verder dan alleen.


We hechten waarde aan een goede oriëntatiefase. Dit is onmisbaar voor de start van iedere onderneming.

Daarnaast helpen we met het maken van een goed ondernemersplan en indien gewenst met het aanvragen

van een bedrijfsfinanciering.


Dit is in de basis ons 'recept voor succes': 

Geloof in jezelf • Werk hard én slim • Doe eerlijk zaken. 


 • Wij werken alleen samen met bewezen succesformules (organisaties) die ook een zuivere missie bezitten
 • Niet ons belang, maar dat van onze klant staat centraal
 • Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit-dienstverlening en nemen geen genoegen met middelmatigheid
 • Wij zien luisteren, niet praten, als dé sleutel om de persoonlijkheid & ambities van een aspirant ondernemer succesvol te matchen met de juiste samenwerkingsorganisatie. Dit werpt zijn vruchten af op de langere termijn. 
 • Wij kijken naar de mens achter het verhaal, niet alleen naar wat een c.v. zegt over iemands verleden
 • Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers, in de opstartfase en hopelijk nog vele jaren later
 • Wij geloven in het belang van hard (en slim) werken als basis voor ieder succes en doen dit dus ook voor onze klant(en)

80% falende ondernemers hebben oriëntatiefase overhaast

6 Redenen waarom je reis begint bij Succesvoleigenbedrijf

Know-How

Succesvoleigenbedrijf is in bezit van bijna 30 jaar ervaring • Begeleiding van startende ondernemers en franchise is ons specialisme.

Bewezen succesformules

Succesvoleigenbedrijf verleent alleen haar diensten aan betrouwbare samenwerkingsformules met bewezen trackrecords • Vrijwel gegarandeerd succes (97,3%) voor iedere startende ondernemer die bij één van de partners van Succesvoleigenbedrijf zijn of haar eigen bedrijf opstart.

Top of the ladder

Als je via Succesvoleigenbedrijf je eigen bedrijf begint, is de kans groot dat je tot de 20% beste ondernemers van jouw organisatie gaat behoren.

Geschiktheidsscan (Assessment)

Meer dan 500 starters zijn jou voorgegaan en zijn nu succesvol ondernemer • Mede hierdoor heeft Succesvoleigenbedrijf een unieke manier ontwikkeld om in een vroeg stadium te kunnen beoordelen of iemand succesvol gaat worden of niet.

Kwaliteitswaarborging

Succesvoleigenbedrijf legt haar lat érg hoog en heeft ook een goede naam hoog te houden • Je krijgt dus alleen advies om te gaan ondernemen bij een samenwerkingsformule als het ook écht een win-win situatie oplevert voor beide partijen en jij dus vrijwel zeker succesvol gaat worden.

No Cure, No Pay

Een afspraak met Succesvoleigenbedrijf is geheel kosteloos en vrijblijvend • Als de conclusie is dat een ander pad beter voor jou is, zullen we dit eerlijk melden • We hopen dat de voorlichting je in ieder geval zal helpen in het maken van de juiste beroepskeuze. 

Wat zeggen anderen over ons

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Uniglobe Travel - België / Nederland

Ik leerde Henk kennen als een enthousiast, integer en erg aangenaam persoon. 

Henk was altijd eerlijk in zijn analyses, informeerde zowel de kandidaat ondernemer

 als de opdrachtgever respectvol en volledig, wat vanaf het begin een groot wederzijds vertrouwen schiep. Eén en ander leidde tot een aantal goed gekwalificeerde nieuwe franchisenemers die het dan ook hebben waargemaakt binnen onze formule. Top!

Joeri Keuppens • CEO

Autotaalglas Nederland

In mijn tijd als franchisegever bij Autotaalglas heeft Henk 26 franchisenemers voor ons geworven. Veel van hen waren de beste franchisenemers van de organisatie en zijn tot op heden nog steeds actief als franchisenemer bij Autotaalglas. Met veel plezier heb ik vele jaren gebruik gemaakt van 

de diensten van Henk van Dam. Wij hebben hier zeker de vruchten van geplukt!

 Joep Boom • Franchisegever

MacLean Agencies

Wij hebben Henk van Dam ingehuurd om een verkooptraining van meerdere sessies te geven aan onze salesforce. 

Zijn charisma en passie voor het verkoopvak zijn indrukwekkend en aanstekelijk.

Hij weet wat mensen beweegt. Wij borduren nog steeds succesvol voort op de training 

die wij hebben ontvangen. Een echte aanrader.  

Percy de Wilde • Bedrijfsleider

Amero Skin - Franchise

Voor het opzetten van onze nieuwe franchise formule Amero Skin, hebben we Henk van Dam ingehuurd vanwege zijn expertise, kennis van en ervaring in franchising. 

Hij blijkt niet alleen op dit gebied van onschatbare waarde te zijn, maar ook door zijn betrokkenheid, gedrevenheid en inspirerend vermogen voegt hij veel extra waarde toe. Dankzij Henk kunnen we nu op succesvolle wijze onze franchise formule uitrollen!

Judie Wempe • Fanchisegever

Langskomen en kennismaken

Afspraak inplannen met Henk en/ of Ezra?

Tijdens ons onderhoud zal het volgende aan bod komen:

 • Jouw wensen en ambities op tafel leggen
 • Traject uitwerken om jouw ondernemersdroom te realiseren
 • Een gedegen stappenplan (oriëntatiefase) uitwerken
 • Investeringen vs. opbrengsten (winsten) naast elkaar leggen
 • Starters-/ informatiepakket samen doornemen
Interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend, informatief kennismakingsgesprek. 
Minimale Cookies