arrow_drop_up arrow_drop_down

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Wat ga je leren tijdens dit webinar?

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • De veiligste manier van zelfstandig ondernemerschap
  • Werkwijze van topformule De Keukenvernieuwers
  • Het verdienmodel; 3 dagen klussen en 2 dagen verkopen
  • Financiële voordelen van landelijke naamsbekendheid
  • De winst van samenwerken t.o.v. solo ondernemen
  • De beste tijd om een eigen bedrijf op te starten
  • LIVE Vraag & Antwoord ronde


Martin Volken

Zeer tevreden met de samenwerking en diensten van "Succesvol Eigen Bedrijf". 

Ezra is een erg vakkundig persoon die weet waar hij over praat!

Zonder twijfel, dé plek om te beginnen als ondernemer.

John van Dijk

Het begon allemaal met een informatieve webinar dat ik volgde om meer te weten te komen over De Keukenvernieuwers. Deze werd op dusdanig gepresenteerd dat ik zéér nieuwsgierig werd en vroeg derhalve een telefonisch gesprek met Ezra aan.


In het contact met Ezra kreeg ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn voor wat betreft alle benodigde informatie, volledige begeleiding voor het starten van een eigen bedrijf op franchisebasis.


Ik kan een ieder die denkt aan 'ondernemen' aanraden om met Succesvol Eigen Bedrijf/ Ezra contact op te nemen. Succes gegarandeerd!

Julio Saltos

Via een advertentie op Facebook heb ik mijzelf aangemeld voor een webinar omdat ik erg benieuwd was geworden. Door het enthousiasme waarmee Ezra de webinar presenteerde was ik nog meer overtuigd dat ik meer wilde voor mijn toekomst.

Tijdens onze afspraak in Geldermalsen heeft Ezra de puntjes op de i gezet. We waren beide overtuigd dat dit mijn volgende stap was en hij heeft mij geholpen om bij franchiseformule 'De Keukenvernieuwers' een mooie toekomst te starten.

Geen enkele vraag, telefoontje en/of mailtje was teveel. Ezra beantwoordt alles en heeft verstand van zaken. Hele fijne ervaring aan over gehouden. Ik raad het iedereen aan!

"Uitstekend bedrijf om mee samen te werken aan mijn toekomstplannen"

Victor Laurence
Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Meer winst

Als jij een beter inkomen, hogere omzet met uitstekende winstmarge wil, dan is dit webinar bedoeld voor jou! Je gaat leren over succesvol ondernemerschap in franchiseverband bij een ijzersterke topformule en uiteraard wat dit zou gaan betekenen voor jóuw portemonnee!

Meer aanvragen

Als jij  de ene maand omkomt in het werk en de andere maand nauwelijks rondkomt, moet jij zeker gaan kijken. In 60 minuten tijd leggen we uit hoe landelijke naamsbekendheid van een bewezen concept jou enorm gaat helpen aan een stabielere & lucratieve inkomstenstroom.

Specialisatie

Zzp'ers maken vaak de fout door álles te willen uitvoeren. Als Keukenvernieuwer kun je een veel hoger tarief vragen omdat jij je specialiseert in één ding; keukenrenovatie. Daarnaast verdien je ook nog fantastische marges op de producten en materialen die je bij jouw klanten plaatst.

Wie host dit webinar?

Ezra van Dam zal dit webinar LIVE hosten. Ezra startte zijn eerste onderneming op 23 jarige leeftijd. Na 8,5 jaar verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf en besloot hij een franchise-adviesbureau te starten. Dagelijks geeft hij geïnteresseerden uit het hele land eerlijke en objectieve voorlichting over de voordelen van 'franchise-ondernemerschap' en begeleidt hij individuen bij de start van hun onderneming. 


"Door het kijken van dit webinar weet jij op een laagdrempelige manier of deze formule het begin is van een nieuwe fase in jouw/jullie leven en wellicht het startpunt van jouw ondernemersdroom: het runnen van een succesvol eigen bedrijf".

Keukenmonteur, keukenrenovatie, installateur
Timmerman, timmerlieden, aannemers
Interieurbouwer
Minimale Cookies