arrow_drop_up arrow_drop_down

19 feb. 20:00
LIVE webinar

"Sportief ondernemen met een bewezen succesformule"

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Wat ga je leren tijdens dit webinar? 

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • De veiligste manier van zelfstandig ondernemerschap
  • Werkwijze & verdienmodel van topformule fit20
  • Financiële voordelen van landelijke naamsbekendheid
  • De winst van samenwerken t.o.v. solo ondernemen
  • De beste tijd om een eigen bedrijf op te starten
  • LIVE Vraag & Antwoord ronde
John

Het begon allemaal met een informatieve webinar dat ik volgde. Deze werd op dusdanig gepresenteerd dat ik zéér nieuwsgierig werd en vroeg derhalve een telefonisch gesprek met Ezra aan.


In het contact met Ezra kreeg ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn voor wat betreft alle benodigde informatie, volledige begeleiding voor het starten van een eigen bedrijf op franchisebasis.


Ik kan een ieder die denkt aan 'ondernemen' aanraden om met Succesvol Eigen Bedrijf/ Ezra contact op te nemen. Succes gegarandeerd!

Julio

Via een advertentie op Facebook heb ik mijzelf aangemeld voor een webinar omdat ik erg benieuwd was geworden. Door het enthousiasme waarmee Ezra de webinar presenteerde was ik nog meer overtuigd dat ik meer wilde voor mijn toekomst.

Tijdens onze afspraak in Geldermalsen heeft Ezra de puntjes op de i gezet. We waren beide overtuigd dat dit mijn volgende stap was en hij heeft mij geholpen om bij een bewezen franchiseformule een mooie toekomst te starten.

Geen enkele vraag, telefoontje en/of mailtje was teveel. Ezra beantwoordt alles en heeft verstand van zaken. Hele fijne ervaring aan over gehouden. Ik raad het iedereen aan!

Martin

Zeer tevreden met de samenwerking en diensten van "Succesvol Eigen Bedrijf". 

Ezra is een erg vakkundig persoon die weet waar hij over praat!

Zonder twijfel, dé plek om te beginnen als ondernemer.

"Uitstekend bedrijf om mee samen te werken aan mijn toekomstplannen"

Victor Laurence
Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Sportief

Als jij een sportfanaat bent en je een goede boterham wilt verdienen door mensen te helpen actief te zijn dan is deze webinar gemaakt voor jou! Je gaat namelijk als ondernemer je klanten helpen hun persoonlijke doelen te behalen dus willen "winnen" moet jouw lijfspreuk zijn!

Ondernemend

Naast sportief moet je ondernemend (willen) zijn. Ben jij altijd de initiatiefnemer? Degene die het voortouw neemt en mensen enthousiast weet te krijgen? Maar ben je het beu dit voor een baas te doen en wil je jouw talent inzetten voor je eigen bedrijf? Dan is dit webinar voor jou...

Verzekerd van succes

Heb jij altijd gedacht dat de fitnessbranche zo onderhand wel verzadigd is en daarom startups gedoemd zijn te mislukken? Dan heb je het mis! Het fit20 businessconcept is bewezen succesvol, groeit ieder jaar en heeft al meer dan 80 aangesloten ondernemers. Dus jij kan het ook!

Wie host dit webinar?

Ezra van Dam zal dit webinar LIVE hosten. Ezra startte zijn eerste onderneming op 23 jarige leeftijd. Na 8,5 jaar verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf en besloot hij een franchise-adviesbureau te starten. Dagelijks geeft hij geïnteresseerden uit het hele land eerlijke en objectieve voorlichting over de voordelen van 'franchise-ondernemerschap' en begeleidt hij individuen bij de start van hun onderneming. 


"Door het kijken van dit webinar weet jij op een laagdrempelige manier of deze formule het begin is van een nieuwe fase in jouw/jullie leven en wellicht het startpunt van jouw ondernemersdroom: het runnen van een succesvol eigen bedrijf".

19 februari 2020

Begint om 20:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Nu gratis inschrijvenSport, voeding en gezondheid franchise
Persoonlijke begeleiding
Uniek businessconcept in de wereld van fitness
Minimale Cookies