Webinar voor sport, voeding en gezondheid

"Sportief ondernemen bij een

bewezen succesformule"

Online webinar 27 februari 20:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Winstgevend te zijn met innoverende sportformules
  • Waarom nú de juiste tijd is om te gaan ondernemen
  • Hoe je kunt opschalen met je bedrijf én persoonlijk blijft
  • Dat sport dé branche is waar je je kunt onderscheiden 

  • De waarde van ondersteuning vanuit een topformule
  • De voordelen van samenwerken (franchise)
  • Winstgevendheid van het franchise-verdienmodel
  • Vraag & Antwoord

"Met deze webinar bespaar ik uren aan zelfstudie over ondernemerschap, succesformules en franchise. Erg fijn!"

Goede, duidelijk webinar. Ezra vertelt vol passie, eerlijk en oprecht over ondernemend samenwerken. Omdat ondernemen al heel lang in mijn hoofd zit, zette deze webinar mij op scherp. Het heeft mij zeer geïnspireerd!

Sharon Meijer

Twijfel is vaak hetgene dat je weerhoudt een eigen onderneming te starten. Meneer van Dam neemt deze twijfel weg d.m.v. duidelijke uitleg en correcte begeleiding door het gehele traject om zo je eigen bedrijf een perfecte start te geven.

Joery Arlar

Het geeft vertrouwen om iemand live te zien. Laagdrempelig en heel interessant. Deze webinar werd op een hele prettige manier gepresenteerd. Ezra is een makkelijke prater en goed te volgen! Zijn webinar zit vol voorbeelden uit de praktijk.

Crystel Beute

Waarom jij dit webinar móet volgen

Ezra is zelf groot sportfanaat en heeft CIOS sportmanagement gestudeerd. Na zijn baan als fitness instructeur in een klassieke sportschool startte hij als 23 jarige zijn eerste bedrijf. Zijn vader Henk begon pas op 40 jarige leeftijd voor zichzelf, maar groeide dankzij unieke kansen in franchise al snel uit tot zeer succesvol zakenman. Hierdoor kon hij op 54 jarige leeftijd definitief stoppen met werken. Henk en Ezra helpen nu dagelijks mensen die dromen van een succesvol eigen bedrijf, aansluiten bij innoverende, bewezen topformules die franchise-ondernemers helpen bij het realiseren van hun ondernemersdroom. Op deze manier hebben vader en zoon reeds 500+ mensen op de juiste weg gezet naar zakelijk succes. Tijdens dit webinar tonen zij jou de veiligste en meest succesvolle vormen van ondernemerschap. 

Sport, voeding en gezondheid franchise
Persoonlijke begeleiding
Uniek businessconcept in de wereld van fitness

Hoe werkt een webinar?

Link in de mail

Na aanmelding ontvang je een mail met een linkje. Klik 10 minuten voor aanvang van de webinar op deze link en wacht tot je iets ziet.

Op tijd klaarzitten

Zodra de webinar start zul jij ons zien & horen op je computer, tablet of telefoon. Wij zien en horen jou niet. Typ al je vragen in de chatbox.

Genieten & meeschrijven

Tijdens de webinar kun je ontspannen luisteren en notities maken. Elimineer zoveel mogelijk afleiding en geniet van alle nieuwe informatie!

"Geweldig concept dat helder wordt uitgelegd"

27 februari 2019

Begint om 20:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Minimale Cookies